VVDB Zeeland – Bianca Verhoeven van den Brand

Razend enthousiast ben ik over het werk van Karen! Van het ontwerpen van mijn logo tot een fotoshoot en het opzetten van mijn website, alleen maar positieve reacties. De samenwerking met Karen is vlot en doordacht, ‘gewoon’ een fijn persoon om mee te werken.

Hippo in Vision – Saskia van Es

Superfijn om mee samen te werken. Begrijpt jouw visie/idee en werkt dat super uit. Ook het uitleggen, veranderen, etc is allemaal geen probleem. Geeft een heel vertrouwd gevoel en een echte aanrader.

Showjumperbreeding.com – Monique Lamers-Couwenberg

Ik heb Karen leren kennen via de prachtige foto’s die ze maakt. Omdat ik ook graag een aantal aparte foto’s van mijn paarden wilde hebben voor de opzet van een website, heb ik haar gevraagd deze te maken. Toen kwam ik erachter dat Karen veel breder werkt en ook websites kan maken. Ze heeft een goed advies gegeven over de keuze van de website en deze fantastisch mooi opgezet. Ik ben ontzettend in mijn nopjes met het resultaat en heb op een fijne manier met haar gewerkt. Ik wil haar zeker aanbevelen voor een opdracht.

TRUST Equestrian – Jan Jansen

Karen heeft voor ons merk TRUST Equestrian de Sweet Iron bitten gefotografeerd. Dit is een erg precies werkje omdat de foto’s een Catchy en Shiny look moesten krijgen. We zijn erg blij met het eindresultaat. Mooi om te zien dat Karen dezelfde passie voor het fotograferen heeft als wij voor de productie en optimalisatie van onze bitten!

Royal Horses – Nina Hofmeijer

Karen Borgers is creatief, secuur en betrouwbaar. Ze heeft een goed oog voor detail en weet vage ideeën om te zetten in erg mooie, creatieve beelden. Van tevoren heb ik vaak een vaag idee in welke richting ik denk, of wat het ongeveer moet worden, of uit moet stralen. Karen weet heel goed hoe ze een bepaalde uitstraling kan bereiken.

Karen is daarnaast erg flexibel en weet goed om te gaan met alle veranderingen waar ons bedrijf aan onderhevig is (geweest).
Veel mensen onthouden ons logo en we krijgen hier ontzettend veel complimentjes over. De website is gebruiksvriendelijk en makkelijk bij te houden.

Kortom; hartstikke tevreden!

De zaak van Rob – Rob Coppens

Wij zochten iemand die een mooie website voor onze herenzaak kon maken. Via een kennis kwamen we bij Karen terecht, en die heeft onze ideeën perfect vertaald. De website is precies geworden, hoe we die wilden hebben. Een bijkomend voordeel is, dat Karen ook met regelmaat een fotoshoot maakt van onze steeds wisselende collecties.Deze worden dan weer op de site verwerkt, waardoor de site steeds actueel blijft.

Bovendien helpt ze ons met het importeren van de emailadressen van de klanten.
Vervolgens maakt ze op verzoek voor ons digitale nieuwsbrieven, die ook weer door haar verzonden worden.
Al met al, voor ons een grote zorg minder, en een perfecte uitstraling naar buiten toe.

Karen chapeau, ga zo door.

Galerie de Schans – Cecilia Lobregt

Met het opstarten van onze galerie heeft Karen ons veel geholpen. Voornamelijk met het maken van onze site, het aanmaken van emailadressen en de facebook account. Wij werken met onze handen en hebben geen kaas gegeten van computers. Karen kan daarin prima ondersteunen. Verder natuurlijk met de reclame, ze denkt goed met ons mee en het is geworden zoals we het wilden.

Terug naar home